Frågor & svar

Information angående blodanalyser

Vid första besöket som tar cirka 30 minuter tar vi förutom ven provet i armvecket även  blodtryck, finns behov tas glukos prov som stick i fingret.  Vi går igenom ett frågeformulär tillsammans för att få en bild av hur du mår och hur vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Du ska vara fastande 4 timmar innan du tar ditt prov. Vatten, te och kaffe är okey att dricka innan. Drick vatten så du inte torkar ut.

Boka en tid via nätet, protvagning 1:a besök 60 minuter .

Har du frågor innan du bokar tid så maila eller boka en telefontid för rådgivning. Vilka prover som skall tas bestämmer du och det kan vara så att vi diskuterar det så vi pratat om din hälsa i det inledande samtalet.

Bor du långt från någon klinik kan du kanske ordna det på egen hand. Ring då vårdcentralen eller någon privat läkarmottagning, kanske känner du någon sjuksköterska som är kan ta provet på dig? Innan detta sker kontaktar ni Hälsosam för instruktioner och för att få tillsänt ett rör för blodprovet. Vi vill även att ni fyller i ett frågeformulär.

Provsvar

Provsvar som kommer efter cirka 3-4 veckor. Bokas vid besöket eller på egen hand efter provtagning, Provsvarstid 60 minuter.

Vid utlämnandet av provsvaret diskuterar vi vad de ev. bristerna eller obalanserna innebär och ger förslag på hur du kan gå tillväga för att förbättra din hälsa.

Du får ett uppbyggnadsförslag. Vid exempelvis en zinkbrist ordinerar vi inte bara zink utan har av erfarenhet sett att det krävs hjälp ämnen som zink, vitaminer och fettsyror. Kostnaden för mineralterapierna kan varierar beroende få hur stora bristerna är men brukar landa någonstans mellan 600-1200 kr i månaden de första 6-12 månaderna.

Vi rekommenderar att du använder våra produkter från Thorne Research för att kunna följa upp behandlingen. Du beställer lätt produkterna från vår webbshop.

Återbesök och uppföljning

Väljer du att följa våra råd och använda våra produkter bokar vi en ny tid för uppföljning cirka varannan månad, detta för att vi ska kunna följa behandlingen och korrigera doseringarna efter just dina behov.

Återbesök bokas som Konsultations tid 15 minuter och du kan ta det som en telefontid eller komma på besök.

I priset för analyserna ingår: Analys enligt specifikation nedan, provtagning, tid för provsvar, moms 25 %.

Priser se prislista, kostnader för besök och rådgivning tillkommer gäller även telefontider

Hoppas du är nöjd med informationen, hör gärna av dig om du har fler frågor!

keyboard_arrow_up