Om Hälsosam

Hälsosam är ett Kompetens företag som är inriktat på Hälsoutveckling -en helhetssyn på människan. Hälsa är ett komplext begrepp och för att uppnå välbefinnande krävs att många bitar faller på plats. Om vi inte mår bra kan det vara svårt att njuta av livets goda stunder. Hos oss kan du få kraft och vägledning att förändra och förbättra din hälsa.

Åsa Holmquist som driver Hälsosam är bland annat utbildad hälsopedagog, motionsledare, certifierad massör, samt näringsterapeut. Åsa är medlem Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Lokalen finns på Kvarnholmsvägen 16 A,  men man erbjuder även arbetsplatsförlagda behandlingar och föreläsningar. Hälsosam har brett samarbete med med andra terapeuter och hälsoföretag.

Jag arbetar med att få människor att stanna upp och reflektera över sig själva och sin situation.

 

Åsa har en lång erfarenhet och en bred kunskap inom områden som rör hälsa. Jag är bra på att lyssna, är engagerad och är bra på att läsa in vad varje individ befinner sig och vad den behöver för att kunna hitta en väg för att utveckla sin hälsa. Det är viktigt för mig att ständigt utvecklas för att hitta nya lösningar och metoder.

Kunskap från böcker och utbildningar och erfarenhet i yrket är en bra och viktig plattform, men arbets redskapet är mig själv. Det har därför alltid varit viktigt för mig att ta tid och ge plats för min personliga utveckling, ”du kommer inte längre med dina klienter än du kommit med dig själv” sa en klok handledare en gång. Att möta sig själv och se vad som styr och våga förändra gör att jag också kan motivera andra att göra det samma. Utan pekpinnar och käcka idéer. Hållbar förändring, som ger en hållbar hälsa som resurs i vardagen.

Har du råd att ha personal som är omotiverad och ur balans?

Vad är hållbar hälsa hos
personalen värd för er?

 

keyboard_arrow_up