GDPR

GDPR (Dataskyddsförordningen) börjar gälla den 25 maj 2018. Detta är information om vilka uppgifter vi sparar om er kunder.

De uppgifter vi sparar är

Namn, adress, telefonnummer, e-postadress, enligt bokföringslagen.
Vi sparar ovan uppgifter för att kunna hantera fakturering samt kontakt vid bokning/avbokning och annan kontakt i samband med besök och bokningar hos oss.

Journaler raderas efter ett år efter sista besök hos oss så vill du ha kvar din journal längre vill vi att ni kontaktar oss omgående via info@halsosam.net.

VI kommer även se till vid upprättande av journal att det sker i samtycke och att om man har önskan att avsluta som kund, meddelar detta så vi kan radera dina uppgifter omgående, annars sker den max ett år efter ditt sista besök. Vi kommer sända ut en fråga innan så sker.

Hittills har vi inte använt oss utav nyhetsbrev men om så skulle ske och inte vill ha våra nyhetsbrev längre klickar du längst ner i mailet på texten: Avanmälan från nyhets brev

Om du vill att vi raderar dig helt som kund hos Hälsosam skickar du ett mail till: info@halsosam.net så tar vi bort dig ur alla våra register. För att ta bort er som kunder krävs att ni inte har några obetalda fakturor hos oss.

Ni som har bokat via Bokadirekt och inte bokat på 1 år hos Hälsosam raderas automatiskt ifrån kundregistret där.

Frågor? Kontakta oss gärna!

Hälsningar

Åsa Holmquist

Hälsosam

keyboard_arrow_up