Referenser

Ord från kunder om Åsa

”Åsa är bra på att lyssna, är engagerad och är bra på att läsa in vad varje individ befinner sig och vad den behöver för att kunna hitta en väg för att utveckla sin hälsa”

 

”Jag upplever att Åsa ständigt utvecklas för att hitta nya lösningar och metoder”

 

Åsa håller mig om inte helt skadefri så i alla fall igång och möjlighet för mig att komma framåt. Hon hittar alltid nya ingångar och lösningar”

 

”Jag är en återkommande kund för att ditt hantverk är gott och att jag känner att det verkligen hjälper mig, dels för att vi har en bra kommunikation kring helheten i livssituationen och du förstår vilka faktorer som påverkar och ger mig mycket bra idéer och tips om hur jag kan förbättra både det fysiska och mentala”

 

”Åsa är en bra lyssnare och kan applicera det du hör till konkret behandling mot kund”

 

”Jag återkommer till Åsa för att jag tycker hon har en gedigen kunskap och kompetens. Hon har lång erfarenhet och stort kunnande vilket gör att hon kan analysera och ta sig an problem på djupet. Hon har många verktyg till sitt förfogande och kan därför välja det behandlingssätt som passar varje specifikt problem hon ställs inför”

 

”Åsa är vill hela tiden framåt, det finns alltid något nytt intressant att praktisera eller berätta om ”

 

”Åsa har förmågan att känna in varje människa, hon lyssnar och är genuint intresserad och nyfiken. Hon ser helheten och har en ambition att hjälpa människor se detta, hon ser kropp och själ som något som hänger ihop och att en spänd muskel ibland kan vara något mer än en fysisk spänning”

 

”Jag återkommer till Åsa för att hon är en enastående och erfaren massös, hon är engagerad,lojal, ödmjuk och utvecklar ständigt sina tjänster”

keyboard_arrow_up