Sitter du fast i gamla mönster och vill öka din medvetenhet, ditt egenvärde och få redskap till självläkning?

Vi erbjuder nu en kurs på 5 tillfällen där du får kunskap, redskap och att nå fram till större egenvärde och glädje. Det är bränslet du kan använda för att skapa ett liv i balans. Att utvecklas och skapa förändring är en process och tar tid, det är sällan en rak resa gjord på ett par kursdagar men starta processen så att den sätts i rullning, sen finns ingen gräns för vad du kan åstadkomma!

Att byta ut rädsla mot kärlek, få bort känslor av maktlöshet till egenansvar ger du dig en möjlighet till en helt ny syn på livet. Det vi sänder ut i form av tankar och åsikter om oss själva och andra kommer tillbaka till oss.

Vi bär alla på både medvetna och omedvetna mönster som sätter igång parallellprocesser och triggas igång av händelser idag. Det kan leda till att du agerar utifrån gamla sår där relationer och situationer kan få onödiga konsekvenser. Vi kommer arbeta med att öka din medvetenhet, rensa gamla mönster och blockeringar du inte längre gagnas av i ditt liv.

För att möta våra känslor som sitter i kroppen och hjärtat, inte i huvudet kommer vi att göra meditationer och olika kroppsövningar som ger kunskap om vad du själv kan göra för att må bra, släppa taget om stress och smärtor i kroppen. Övningarna kommer att vara lätta men ha gärna mjuka kläder på dig.

Datum kommer hösten 2024

Anmälan gör du till info@halsosam.net

Vill du kan du boka en privatsession av Medialvägledning för att få hjälp att sätta igång utvecklingen innan kurs start, boka via www.halsosam.net och välj medialvägledning, 60 min, kostnad 980:- och ingår Ej i kursavgiften.

Varmt Välkommen!

Åsa Holmqvist Hälsopedagog

keyboard_arrow_up